Scroll To Top
The Winery Hotel i Solna

Bilder på The Winery Hotel

The Winery Hotel i Solna
The Winery Hotel i Solna
The Winery Hotel i Solna
The Winery Hotel i Solna
The Winery Hotel i Solna
The Winery Hotel i Solna

The Winery Hotel

Järva Krog, Solna

Alltid direktkontakt med respektive anläggning!


ikon konferensrum

3 Konferensrum

ikon konferensrum

0 Grupprum

ikon konferensrum

Max 228 deltagare

ikon konferensrum

200 middagsgäster

ikon konferensrum

Ja, handikappvänligt

ikon konferensrum

Gratis Wifi


OM THE WINERY HOTEL:

The Winery Hotel är den perfekta platsen för affärsmöten med närhet till både Arenastaden, Stockholm city och Arlanda. Hotellet är strategiskt placerat med allmänna kommunikationer samt vackra promenadstråk runt hörnet. Flygbussen till/från Arlanda stannar precis utanför hotellets entré.

MARKET HALL MEETING:

Välkommen till The Winery Hotels mötesavdelning, en inspirerande plats för kreativa möten. Vår mötesdel är designad likt en saluhall och passar därför även bra för produktlanseringar, minimässor och andra typer av event. Lokalen kan användas som en stor lokal på 210 kvm eller skiljas av med blockväggar och användas som tre mindre lokaler. Vare sig ni letar efter en lokal för konferens, workshop, produktlansering, middag eller vinprovning är Market Hall Meeting perfekt för det.

Meeting 1 är en ideal lokal om ni är cirka 15-40 personer som ska ha en konferens. Med fönster från golv till tak skapas en inspirerande lokal där ni kan låta er kreativitet flöda. Allt möblemang är flexibelt och kan justeras efter era önskemål. Ljus, ljud och teknik är av det senaste slaget.

Meeting 2 är den perfekta lokalen om ni är cirka 50 personer som ska ha en konferens. Med fönster från golv till tak skapas en inspirerande plats där ni kan låta er kreativitet flöda. Allt möblemang är flexibelt och kan justeras efter era önskemål. Ljus, ljud och teknik är av det senaste slaget.

Meeting 3 är en passande lokal om ni är cirka 15-40 personer som ska ha en konferens. Med fönster från golv till tak skapas en inspirerande plats där ni kan låta er kreativitet flöda. Allt möblemang är flexibelt och justeras efter era önskemål. Ljus, ljud och teknik är av det senaste slaget.

I KONFERENSLOKALERNA INGÅR:

Data/videoprojektor
Trådlös internetuppkoppling
Mörkläggning
Whiteboard
Hörslinga
Blädderblock
Skrivblock och pennor
Frukt och vatten

Utanför lokalerna finns konferenscafé och konferensreception. På samma plan ligger restaurangen för lunch och middag. En trappa ned, på entréplan finner du vår lobby och eventlokal.

EVENT FACTORY:

Event Factory är unik på grund av sin multifunktionella karaktär, nyskapande design och speciella läge.

Event Factory är indelad i 3 delar och den största ytan är på 250 kvm och kan ta emot deltagare på upp till 200 personer. Ljus, ljud samt all övrig teknik är av senaste slag och kan förändras och anpassas beroende på den givna situationens krav. Allt möblemang är flexibelt och kan enkelt tas bort eller modieras utifrån varje kunds unika önskemål.